14.1 C
Slatina
sâmbătă,19 octombrie,2024

Ultimele Articole

Drăgănești Olt. 24 de amenzi aplicate în timpul unei razii a polițiștilor și jandarmilor, desfășurată în oraș

- Advertisement -

O acțiune de tip „Razie”, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, a fost desfășurată de polițiști și jandarmi în dimineața zilei de vineri, 18 octombrie 2024, în orașul Drăgănești Olt. Neregulile constatate nu au întârziat să apară, fiind date 24 de amenzi, al căror cuantum a fost de peste 7.000 de lei.

Zeci de persoane au fost legitimate, oamenii legii verificând și zeci de autoturisme.

„Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, în baruri și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 40 de persoane și au fost verificate aproximativ 90 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.000 de lei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

La razie au participat 45 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, dar și 16 jandarmi din cadrul Jandarmeriei Olt.

Potrivit reprezentantului IPJ Olt, astfel de activități vor fi continuate de oamenii legii și în perioada următoare, în întreg județul, iar scopul acestora nu este acela de a aplica amenzi, ci de a preveni orice eveniment negativ, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți