5.2 C
Slatina
luni,28 octombrie,2024

Ultimele Articole

Nicolae Ciucă, președintele PNL, prezent la inaugurarea sistemului de aducțiune de gaze în comunele Studina, Brastavățu și Grădinile

- Advertisement -

Nicolae Ciucă, președintele PNL și președintele Senatului, este unul dintre candidații la președinția României, alegerile fiind programate în zilele de 24 noiembrie – primul tur și 8 decembrie – turul al doilea, iar în dimineața zilei de luni, 28 octombrie, este prezent în județul Olt.

Președintele liberalilor va lua parte la inaugurarea sistemului de aducțiune de gaze în comunele Studina, Brastavățu și Grădinile, întâlnirea cu autoritățile, dar și simpatizanții săi, fiind programată a avea loc în comuna Studina, condusă de primarul Marian Vasile, prim-președinte al PNL Olt și candidat al partidului la Senat, la alegerile parlamentare ce au loc în data de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.

Însă, Nicolae Ciucă se află în județul Olt încă din seara zilei de duminică când a fost prezent în Parcul Tineretului unde s-a desfășurat ediția 28 a Festivalului Național de Umor „Oltenii &… Restu’ Lumii”, organizat de Consiliul Județean Olt, prin Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu” și Muzeul Județean Olt, în parteneriat cu Primăria municipiului Slatina. Chiar înainte de concertul Clejanilor acesta și-a făcut apariția în public alături de europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, și alți oameni din staff-ul său de campanie, dar și de liberalul Mario De Mezzo, primar al municipiului Slatina în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

 

Sursă foto: Facebook

Momentul a fost imortalizat de o parte dintre colegii de partid de la Olt, președintele PNL și președintele PNL Slatina făcând pentru câteva minute baie de mulțime. Aceștia nu au ezitat să se prindă și într-o horă pe o piesă interpretată de Vali Crăciunescu și Dan Bleuman.

Anul acesta, Primăria Slatina a alocat de la bugetul local pentru organizarea evenimentului suma de 690.000 de lei, cea mai mare sumă de când a fost înființat Festivalul de Umor „Oltenii &… Restu’ Lumii”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți