3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

O autoutilitară s-a răsturnat pe Drumul Expres 12, în afara orașului Piatra Olt

- Advertisement -

Un eveniment rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 1 iunie 2024, pe Drumul Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești, în afara orașului Piatra Olt. După ce i-a explodat una dintre anvelope, șoferul unei dube, în vârstă de 65 de ani, din municipiul București, a pierdut controlul direcției de deplasare, răsturnându-se pe partea carorabilă.

Conducătorul auto și cei doi pasageri din autoutilitară au scăpat ca prin minune cu viață în urma impactului, însă vehiculul a fost serios avariat.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

„Polițiști ai Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație. Din primele date, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți