2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Un mopedist de 80 de ani a murit într-un accident rutier produs la Fălcoiu

- Advertisement -

Accident de circulație soldat cu urmări grave în dimineața zilei de joi, 5 septembrie, în jurul orei 06:40, pe Drumul Comunal 84 A, în comuna Fălcoiu. Un autoturism și un moped au fost implicate în evenimentul rutier, în urma coliziunii dintre cele două vehicule un bătrân de 80 de ani și-a pierdut viața. Deși nu avea permis, acesta conducea mopedul care era neînmatriculat. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea accidentului, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism condus de către un tânăr, de 27 de ani, din comuna Mărunței, și un moped condus de către un bărbat, de 80 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt. Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul, de 80 de ani nu poseda permis de conducere, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu era înmatriculat. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 80 de ani a decedat. Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, a declarat Lavinia Cioplea, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi mopedistul din Fălcoiu, care ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu mașina condusă de șoferul din Mărunței.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți