17.3 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două mașini pe DJ 546, între Brebeni și Slatina. O persoană a fost rănită

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de marți, 17 septembrie, în jurul orei 12:55, pe Drumul Județean 546, între comuna Brebeni și municipiul Slatina. Două autoturisme au fost implicate, iar în urma coliziunii dintre acestea o femeie a avut nevoie de acordarea primului ajutor, fiind transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, în vârstă de 76 de ani, din comuna Brebeni. În urma accidentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovată de producerea accidentului rutier ar fi șoferița din Slatina care nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat cu autoturismul în mașina condusă de bătrânul din Brebeni.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de polițiștii rutieri pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți