17.2 C
Slatina
vineri,25 octombrie,2024

Ultimele Articole

Tată și fiu din Olt, anchetați de polițiști și procurori într-un dosar penal de trafic cu canabis

- Advertisement -

Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii Biroului Teritorial Olt al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, cercetează doi membri ai unei familii, tată și fiu, în vârstă de 64, respectiv 24 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Faptele de care sunt acuzați cei doi au avut loc pe parcursul ultimului an, începând cu luna octombrie 2023. Chiar a fost descindere și la domiciliul celor doi bărbați, fiind găsite și confiscate mai multe cantități de canabis.

„Investigațiile au relevat că, în perioada octombrie 2023 – octombrie 2024, aceștia ar fi procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, canabis (drog de risc), către consumatori, inclusiv minori, din județul Olt, cu prețul de 50 de lei pentru o doză. La data de 24 octombrie, în urma percheziției efectuate la domiciliul acestora, au fost identificate și ridicate cantități de canabis, depozitate în diverse recipiente, semințe de canabis, două plante de canabis, în ghiveci, 92 de doze canabis pregătite pentru comercializare, precum și alte mijloace de probă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză a fost dispusă reținerea celor doi olteni, iar vineri, 25 octombrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

Acțiunea anchetatorilor a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți