Coronavirus România. Numărul deceselor a ajuns la 17. Opt dintre victime au fost în spitalul de la Suceava

Încă trei decese din cauza Covid-19 au fost anunțate miercuri seara de autoritățile din România, astfel că numărul total al persoanelor care au murit ajunge la 17. Opt dintre acești pacienți au fost internați în Spitalul Județean Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecție în epidemia din România.

Două dintre victimele anunțate miercuri seara, două femei, cu aceeași vârstă, au fost internate la Suceava. Amândouă au fost confirmate pozitiv la coronavirus miercuri, 25 martie, adică chiar în ziua în care a intervenit și decesul.

La Spitalul Județean Suceava, despre care deja se vorbește de câteva zile, opt dintre pacienții decedați au avut coronavirus. Aici există deja cadre medicale confirmate cu coronavirus: nu mai puțin de 85!

Cine sunt persoanele decedate:


Este vorba despre un bărbat de 63 ani, din județul Neamț, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în sectia de ATI, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020 16.
O femeie de 70 ani, din judetul Suceava, internată în SJU Suceava, confirmată cu coronavirus în data de 25.03.2020 17.
Și încă o femeie, cu aceleași date ca precedenta: 70 ani, din județul Suceava, internată în SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<