10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ultimii patru pacienți diagnosticați cu Coronavirus, internați la Spitalul Slatina

- Advertisement -

Doar patru olteni au fost confirmați cu virusul COVID-19 în ultima zi, în evidența Direcției de Sănătate Publică Olt fiind acum 42 cazuri de îmbolnăviri cu infecția umană cu SARS-CoV-2 și nu 45 câte au fost raportate oficial de Grupul de Comunicare Strategică, diferența de trei fiind comunicate eronat. În prezent, ultimii pacienți sunt internați în Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru terapie.

Specialiștii DSP Olt au venit și cu detalii referitor la cele patru cazuri confirmate cu noul Coronavirus. „La nivelul județului Olt, în data de 30 aprilie, s-au confirmat încă patru cazuri cu infecția COVID-19, pe baza probelor recoltate de specialișitii laboratorului DSP Olt. Din ancheta epidemiologică reiese că două dintre cazurile confirmate sunt contacți de familie (părinții – soț și soție n.r.) ai unui caz confirmat din județul Dolj, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă «Frații Buzești» Craiova, iar celelalte două cazuri sunt angajați (femei n.r.) ai fabricii de textile din municipiul Caracal. Probele recoltate pentru determinarea infecției cu COVID-19 au fost lucrate în cadrul laboratorului Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, cu rezultate pozitive”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

La acest moment, pacienții se află în supraveghere medicală și tratament de specialitate, cu stare generală bună, în Secția COVID-19 a Spitalului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți