19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Patru persoane vindecate de Coronavirus, în ultima zi

- Advertisement -

Continuă să crească numărul persoanelor din judeţul Olt pozitivate cu noul Coronavirus, însă şi numărul pacienţilor internaţi în spitale care au fost sub terapie şi acum s-au însănătoşit creşte. Doar în ultima zi, potrivit datelor oficiale transmise de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Olt, au fost patru persoane care au fost declarate vindecate.

Datele remise de Prefectura Olt, ca urmare a informaţiilor primite de la DSP, arată că din totalul de 136 de persoane confirmate pozitiv cu virusul COVID-19 de la începutul pandemiei, 94 s-au vindecat până în prezent, iar 34 sunt în continuare în spital. Potrivit statisticilor, avem şi opt pacienţi care au murit din cauza acestei boli, însă aveau şi alte probleme de sănătate, ultimul deces fiind al unui medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Totodată, încă avem 20 de persoane aflate în carantină instituţionalizată în centrele special amenajate în judeţ, dar şi 2.413 aflate în izolare la domiciliu. Dintre cele care au obligaţia de a respecta măsura autoizolării, aproape 1.600 au fost verificaţi de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, fără a fi constatată, însă, vreo abatere.     

Sunt şi 3.426 de olteni care s-au testat pentru depistarea virusului COVID-19, de la începutul pandemiei, 35 de probe fiind recoltate de la ultima raportare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți