2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Trafic îngreunat pe DN 65 – E 574, în zona comunei Optași Măgura. O combină a căzut în râul Vedea, două persoane fiind rănite

- Advertisement -

UPDATE: Autoritățile au încercat să ridice combina joi, la prânz, o macara încercând să o repună pe carosabil. Din acest motiv, traficul rutier în zona localității Optași Măgura a fost restricționat pentru zeci de minute. Fiind prea greu, utilajul agricol nu a putut fi repus pe roți, însă s-a reușit ridicarea masei de treierat, Pentru scoaterea combinei din râul Vedea s-a solicitat intervenția unei macarale mai mari, care va acționa la fața locului, cel mai probabil, în cursul nopții de joi.

Știrea inițială: Două persoane au fost rănite ușor în urma unui accident rutier produs, miercuri noaptea, pe Drumul Național 65 – E 574, în zona comunei Optași Măgura. O combină s-a răsturnat în râul Vedea, iar din această cauză, pe parcursul dimineții zilei de joi, circulația s-a desfășurat pe un fir, dirijată cu piloți de trafic.

„Pe DN 65 – E 574 Pitești – Slatina, la kilometrul 82 + 365 metri, pe raza localității Optași-Măgura, județul Olt, un utilaj agricol a lovit parapetul de protecție de la un podeț și a căzut în râul Vedea. În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor”, transmitea Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române în jurul orei 07:15.

Sursă foto: Amator

O oră mai târziu, traficul se desfășura în condiții normale între Pitești – Slatina, în zona Optași Măgura. Combina căzută în cursul de apă care traversează localitatea Vedea va fi ridicată în timpul nopții de joi spre vineri, au anunțat reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au deschis dosar penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți