10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Târgul săptămânal din municipiul Caracal, luat cu asalt de polițiști și reprezentanți ai Centrului Antidrog Olt

- Advertisement -

Duminică a fost prima zi de Rusalii, iar polițiștii din județului Olt, împreună cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, au decis să desfășoare activități informativ – educative pe linia consumului de droguri și sibstanțe interzise. Târgul săptămânal din municipiul Caracal, unde în acest week-end prelungit are loc și bâlciul anual, a fost luat cu asalt de cei de la Antidrog și polițiștii de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul Siguranță Școlară Olt și cei din localitate.

„Activitățile s-au desfășurat în târgul săptămânal organizat în municipiul Caracal și au avut ca scop interacțiunea directă cu tinerii prezenți, pentru prevenirea și conștientizarea riscurilor și consecințelor negative ale consumului de droguri. În cadrul acestor activități au fost distribuite pliante, broșuri și au oferite recomandari populației despre cauzele consumului de droguri și despre cum se pot feri de droguri,  menite să promoveze un stil de viață sănătos și responsabil. De asemenea, în scopul conștientizării riscurilor consumului de substanțe psihoactive, polițiștii au purtat discuții despre modul în care consumul de droguri poate influența viața, mai exact deteriorarea relațiilor cu familia și prietenii, dependența, depresia, violența și alte asemenea aspecte”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Acțiuni asemănătoare vor avea loc și luni, 13 iunie, în orașul Balș, în contextul minivacanței de Rusalii, fiind a doua zi a acestei mari sărbători.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți