19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier spectaculos pe DN 65 – E 574, în zona Valea Mare. Patru autoturisme implicate

- Advertisement -

Un accident de circulație a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20:30, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în zona comunei Valea Mare, dinspre municipiul Pitești spre Slatina. Evenimentul este unul spectaculos, având în vedere că una dintre cele patru mașini implicate a rămas suspendată pe autoturismul ce se pare că a lovit-o din spate.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, o femeie care se afla într-unul dintre vehicule fiind transportată la spital după ce a suferit un atac de panică.

„La locul evenimentului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și echipajul SMURD Scornicești, dar și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. O femeie, în vârstă de 36 de ani, fără urme vizibile de traumă, cu atac de panică, a fost transportată la spital. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Ali Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În zonă s-au deplasat și polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii accidentului.

„Astăzi, 31 august, în jurul orei 20:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Valea Mare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru autoturisme, respectiv un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din județul Mehedinți, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Olt și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Bacău. În urma evenimentului, o femeie, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 30 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers.

Toți cei patru conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți