12.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Georgiana Lobonț, Violeta Constantin și Mihăiță Chiș, printre artiștii ce cântă la Ziua comunei Slătioara, de Sfânta Maria Mică

- Advertisement -

Se apropie Sfânta Maria Mică, iar pe 8 septembrie este prilej de sărbătoare pentru locuitorii comunei Slătioara. Este Ziua localității, eveniment ajuns la cea de-a șasea ediție, ce va avea loc pe stadionul comunal cu începere de la ora 16:00. Într-un concert extraordinar și cap de afiș sunt îndrăgiți interpreți ai muzicii românești precum Georgiana Lobonț (FOTO), Violeta Constantin și Mihăiță Chiș.

Însă pe scenă urmează să mai urce, pentru a susține recitaluri, Zorina Bălan, Reina Vox și Mădălina Deaconu, la final organizatorii, Primăria și Consiliul Local Slătioara, în frunte cu edilul Savu Ungureanu, având și alte surprize pentru public – un grandios foc de artificii și un show de lasere.

Prezentator este Lili Bălăceanu.

„Vă așteptăm cu mic, cu mare la cea de-a șasea ediție a Zilei comunei Slătioara! Vom avea parte de muzică, evenimente speciale, invitați speciali și multă voie bună. Vă așteptăm să sărbătorim împreună, începând cu ora 16.00!”, este invitația adresată la spectacol de edilul Savu Ungureanu.

Din peisajul petrecerii câmpenești nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea rece, tarabele cu diverse chilipiruri și parcul de distracții destinat copiilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți