20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pieton rănit într-un accident produs pe DN 65 – E 574 în satul Jitaru al orașului Scornicești. A fost lovit de o mașină

- Advertisement -

Accident de circulație sâmbătă, 16 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Jitaru al orașului Scornicești. Un pieton a fost lovit de un autoturism, în urma impactului bărbatul fiind transportat la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier produs, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din orașul Scornicești, și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, bărbatul din Scornicești a fost lovit de mașină în momentul în care acesta s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Echipaj de poliție – Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți