12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Câștigătorii Concursului de creație „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, premiați de IPJ Olt

- Advertisement -

În baza Campaniei pentru conștientizarea consecințelor asociate faptelor de violență școlară în unitățile de învățământ preuniversitar intitulată „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Olt au organizat miercuri, 20 martie 2024, activitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație pe tema „Siguranța școlară”, faza județeană. La premiere au participat polițiștii Biroului Siguranță Școlară Olt, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Olt, președintele Consiliului Județean al Elevilor Olt și președintele Asociației de Părinți Olt.

Iar în urma activității de votare a logo-urilor și sloganelor, au reieșit următoarele rezultate: locul I – Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu” Scornicești; locul II – Școala Gimnazială Nr. 3 Slatina; locul III – Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina.

„Nu doar primii clasați au fost premiați, ci toți elevii participanți. Activitatea a avut drept scop, pe de o parte, recompensarea elevilor implicați în concursul de creație, iar pe de altă parte încurajarea acestora de a adopta un stil de viață și un comportament lipsit de orice fel de manifestări de violență școlară”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că siguranța elevilor și a personalului didactic în incinta unităților de învățământ preuniversitar și în zona adiacentă a acestora constituie una din condițiile fundamentale pentru organizarea unui proces educațional de calitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți