11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Fata dispărută din Căsuța „Sfântul Nicolae” din Caracal, găsită într-un imobil nelocuit din Corabia. Era cu un iubitul de 18 ani, polițiștii localizându-i telefonul cu sprijinul STS după ce a zis că e ținută sechestrată

- Advertisement -

Poliția municipiului Caracal a fost sesizată vineri, 5 aprilie 2024, un reprezentant al Căsuțelor de tip familial „Sfântul Nicolae”, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că adolescenta Ana Maria Dumitrache, de 17 ani, care era dispărută de miercuri, 3 aprilie, ar fi trimis un SMS prin care sesiza faptul că este ținută împotriva voinței sale într-un imobil din municipiul Caracal. De fapt, ea se afla într-o casă nelocuită din orașul Corabia, acest lucru fiind stabilit după ce oamenii legii i-au localizat telefonul cu sprijinul angajaților de la Serviciul de Telecomunicații Speciale. Iar cel care ar fi ținut-o sechestrată era se pare iubitul ei de 18 ani.

Polițiștii au fost nevoiți să deschidă dosar penal în cauză.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Olt, în cursul aceleiași zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis SMS-ul. Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din orașul Corabia”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Se pare că fata era cu iubitul ei, potrivit unor surse.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean, aceasta a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată personalului din cadrul CSRC „Sfântul Nicolae”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți