13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Școala Gimnazială Comănița din comuna Teslui, renovată energetic și consolidată seismic printr-un proiect derulat prin PNRR

- Advertisement -
Mihăiță Lăzărescu, primar al comunei Teslui, a anunțat luni, 22 aprilie 2024, că una dintre unitățile de învățământ aflate pe raza unui sat al localității a intrat într-un amplu proces de reabilitare și chiar consolidare seismică. Este vorba despre Școala Gimnazială Comănița, proiect ce se va realiza cu fonduri obținute din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Se va face o renovare energetică a instituției școlare, dar și o consolidare împotriva cutremurilor, investiția urmând a fi finalizată până la sfârșitul anului 2024.
„În cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, se va realiza renovarea energetică, dar și consolidarea seismică la nivelul Școlii Gimnaziale Comănița. Lucrările sunt în plină desfășurare, urmând ca întreaga execuție să fie finalizată până la finalul acestui an. Prin garantarea eficienței energetice și siguranței în caz de cutremur, se va asigura confortul atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, astfel procesul de educație se va desfășura într-un cadru sigur și eficient”, a declarat edilul comunei Teslui.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți