17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Liviu Voiculescu, la începutul unei noi sesiuni parlamentare: „Îmi propun să continui să lucrez în beneficiul cetățenilor”

- Advertisement -

S-a deschis noua sesiune parlamentară în Senatul României, la începutul acestei săptămâni, iar cu acest prilej Liviu Voiculescu, senator PSD de Olt, a ținut să transmită un mesaj. Acesta vorbește despre continuarea activității sale, alături de alți colegi parlamentari din Senat, în beneficiul cetățenilor promovarea legislației, pentru dezvoltarea durabilă a societății și angajamentele față de statul de drept, democrație și valorile europene.

„Ne-am reunit pentru a deschide o nouă sesiune parlamentară, un moment semnificativ în activitatea legislativă a Senatului României. Este un prilej de a reflecta asupra realizărilor noastre anterioare, dar și asupra provocărilor ce ne așteaptă. În această sesiune, ne propunem să continuăm să lucrăm în beneficiul cetățenilor, să promovăm legislația necesară pentru dezvoltarea durabilă a societății noastre și să ne consolidăm angajamentele față de democrație, statul de drept și valorile europene”, a declarat senatorul social democrat Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți