26.2 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

CAO: Începem un amplu program de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă din Slatina

- Advertisement -

Reprezentanții Companiei de Apă Olt vor demara, în scurt timp, un program periodic de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă, în urma numeroaselor sesizări primite de la cetățeni care se confruntă cu problema turbidității apei.

Potrivit CAO, programul detaliat va fi făcut public în zilele următoare.

„Din cauza lucrărilor pe rețelele de apă și canalizare care se desfășoară pe foarte multe străzi din oraș, atât în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ‘Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020’, dar și prin fonduri proprii, în zonele unde se fac aceste intervenții apar modificări ale turbidității apei. Pentru îmbunătățirea calității apei furnizate, până la finalizarea lucrărilor de investiții, Compania de Apă Olt va efectua in toate zonele unde se lucrează, dar și acolo unde primim sesizări de la cetățeni, spălări ale rețelelor de alimentare cu apă”, au transmis reprezentanții companiei.

O astfel de spălare a rețelei de apă a avut loc chiar zilele trecute după ce în zona străzilor Crizantemei, Garofiței și Mărăști au apărut turbidități ale apei.

„După efectuarea lucrărilor de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă din zona străzilor Crizantemei – Garofiței și Mărăști, problemele de turbiditate au dispărut și serviciul de alimentare cu apă este furnizat în parametri normali. Reamintim că în zona menționată o echipă a Companiei de Apă Olt a intervenit, în cursul zilei de ieri (joi, 19 septembrie n.r.), pentru remedierea unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă. Pentru sesizarea problemelor de turbiditate, dar și pentru semnalarea altor probleme apărute pe rețelele de apă și canalizare sau legate de furnizarea serviciilor, cetățenii au la dispoziție numărul unic al serviciului Call Center – 0349.990”, precizau vineri, 20 septembrie, reprezentanții CAO.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți