15.2 C
Slatina
sâmbătă,5 octombrie,2024

Ultimele Articole

Spitalul Slatina are spălătorie modernă. Investiția, realizată cu fonduri de la Consiliul Județean Olt

- Advertisement -

Spitalul Județean de Urgență Slatina are în acest moment o spălătorie modernă, această investiție fiind parte din proiectul pentru prevenirea și combaterea infecțiilor asociate asistenței medicale, contribuind la eficientizarea unui serviciu esențial pentru spital. Investiția, în valoare totală de 3,3 milioane de lei, a fost realizată din bugetul Consiliului Județean Olt, principalul partener pentru Sănătatea județului nostru.

Echipamente la standarde europene sunt folosite în prezent de cele zece persoane care își desfășoară activitatea în spălătoria celei mai mari unități medicale din județul Olt.

„Echipa, formată din zece oameni, folosește echipamente de ultimă generație întâlnite în spitalele mari din România: mașini de spălat cu barieră igienică, mașini de spălat cu turație mare de stoarcere, mașini de spălat mopuri, uscătoare electrice cu control al umidității, calandre electrice cu benzi, mobilier din inox, cărucioare încărcare – descărcare mașini de spălat, cărucioare depozitare rufe uscate, cărucioare transport în exterior”, a declarat Angela Nicolae, manager al Spitalului Slatina.

Potrivit aceleiași surse, digitalizarea fluxurilor permite monitorizarea consumului de energie, apă și detergent, asigurând eficiență maximă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți