17.5 C
Slatina
sâmbătă,26 octombrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Olt, acțiune în comuna Vlădila pentru siguranța bicicliștilor, căruțașilor și pietonilor

- Advertisement -

Comuna Vlădila a găzduit, în această săptămână, o activitate informativ preventivă dedicată prevenirii accidentelor rutiere, adresată bicicliștilor, căruțașilor și pietonilor. Scopul acțiunii derulată de polițiștii olteni a fost acela de a informa cetățenii din localitate despre obligațiile pe care le au ca participanți la trafic și despre utilizarea corectă a echipamentelor de protecție.

Participanții au beneficiat de distribuirea de echipamente fluorescente-reflectorizante, esențiale pentru siguranța lor pe drumurile publice care tranzitează comuna, și nu numai.

„Polițiștii prezenți le-au arătat participanților cum să folosească în mod corespunzător aceste echipamente, subliniind importanța lor în creșterea vizibilității și siguranței. Această activitate face parte dintr-o inițiativă mai amplă de promovare a siguranței rutiere în comunitate, având ca obiectiv reducerea accidentelor și conștientizarea responsabilităților fiecărui participant la trafic”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt printr-un comunicat de presă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți