2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Violeta Constantin, Emilia Dorobanțu și Florin Grigore cântă la Zilele comunei Bobicești, organizate în weekend

- Advertisement -

Localitatea Bobicești îmbracă haine de sărbătoare la sfârșitul acestei săptămâni. Timp de două zile, Primăria și Consiliul Local Bobicești, în frunte cu primarul Ilie Chitez, organizează Zilele comunei și au pregătit multe surprize muzicale pentru localnici. Astfel, în zilele de 19 și 20 iulie, vor avea loc spectacole folclorice extraordinare, cap de afiș fiind îndrăgiții interpreți de muzică populară Violeta Constantin, Emilia Dorobanțu (FOTO principală) și Florin Grigore.

Pe scena amenajată în centrul localității Bobicești, cu începere de la ora 17:00 atât vineri, cât și sâmbătă, pe lângă artiștii amintiți vor mai urca pentru a susține recitaluri Mariana Gugu, Loredana Falcue, Adi Răduț, Reyna Vox și Viorel Zidaru, prezentator al întregului eveniment fiind Lili Bălăceanu și Roxana Birică.

Cu diverse momente artistice și coregrafice urcă pe scenă și Taraful de copii de la Morunglav și Ansamblul folcloric „Oltenași” de la Bobicești.

Iar pe 20 iulie, de ziua Sfântului Prooroc Ilie, autoritățile locale anunță că vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și cea mai vârstnică persoană din comuna Bobicești.

În cele două zile, manifestarea cultural artistică se va încheia cu un show de lasere, dar și cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți