34.1 C
Slatina
luni,1 iulie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Acoperișul unei clădiri dezafectate din Balș, distrus în totalitate de un incendiu puternic. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini

- Advertisement -

Acoperișul unei clădiri dezafectate, cu o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați, a ars complet în urma unui incendiu devastator izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 28 spre 29 iunie, în jurul orei 02:00. Totul a fost cuprins de flăcări după ce o persoană a adormit, cel mai probabil, cu o țigară aprinsă.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Plopului, din orașul Balș, iar în clădirea care avea o structură alcătuită din parter și două etaje a funcționat un cămin pentru copii cu nevoi speciale.

A existat și o victimă, un bărbat de 36 de ani, care a fost găsit în apropierea imobilului cu arsuri pe față și mâini, acesta fiind transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

„La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, forțe din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, un autocamion cu container abroll, cu capacitatea de 10.000 de litri, o autospecială pentru intervenție la înălțime, o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD. Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare a eventualelor victime, atât în clădire, cât și în zona adiacentă, în apropierea imobilulii fiind identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la Spitalul Balș, acesta fiind conștient și având arsuri de gradul I și II”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Potrivit sursei citate, misiunea salvatorilor pentru a stinge incendiul și a îndepărta efectele negative ale acestuia a durat aproximativ trei ore și jumătate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți