8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

GCS: Încă patru persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit; în total – 122

- Advertisement -

Încă patru persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând în prezent la 122, informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani şi un bărbat de 78 de ani.

Una dintre femei are 69 ani şi este din judeţul Hunedoara. A fost internată în SMU Hunedoara – Secţia Pneumoftiziologie în 29 martie şi confirmată pozitiv pe data de 2 aprilie. Femeia a murit vineri şi avea condiţii medicale preexistente – diabet zaharat, accident vascular cerebral sechelar, hipertensiune arterială, boala Parkinson.

Cea de a doua femeie are tot 69 ani şi este din judeţul Ialomiţa. A fost internată în SMU Slobozia în 2 aprilie, confirmată pe aceeaşi dată şi decedată a doua zi. Avea condiţii medicale preexistente – diabet zaharat, hipertensiune arterială şi insuficienţă renală cronică.

Cea de-a treia femeie avea 60 de ani şi era din judeţul Neamţ. Aceasta a fost internată în SJU Piatra Neamţ – Secţia Medicală, în 23 februarie pentru ciroză hepatică activă toxic nutriţională decompensată global, insuficienţă hepatică cronică. Probe i-au fost recoltate pentru COVID-19 pe 25 martie şi a murit pe 28 martie. Ea a fost confirmată pozitiv pe data de 2 aprilie.

Bărbatul de 78 de ani era din judeţul Timiş. Acesta a fost internat în 1 aprilie în SCBI ”Victor Babeş” Timişoara – ATI, fiind confirmat pozitiv pe 1 aprilie. Pacientul a murit vineri. 

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți