12.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Fără permis, un tânăr a furat maşina tatălui său şi a provocat un eveniment rutier

- Advertisement -

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Găneasa, s-a ales cu dosar penal după ce duminică, deşi nu are permis auto, a luat autoturismul tatălui său, fără să-i spună, şi a lovit un autoturism parcat pe strada Victoriei, din municipiul Slatina.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii Biroului Rutier Slatina au intervenit la faţa locului, fiind sesizați cu privire la faptul că pe strada Victoriei, din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea virajului la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat”, a spus reprezentantul IPJ.

Oamenii legii au aflat şi că tânărul nu posedă permis auto şi continuă cercetările atât pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, cât şi pentru furt în scop de folosinţă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți