17.3 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Olt, arestat după ce a vândut droguri unor consumatori din județ, dar și din Vâlcea

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Originar din Okt, bărbatul a vândut droguri unor consumatori din județ, dar și din județul Vâlcea, cerând sume cuprinse între 50 și 100 de lei pentru o jumătate de gram, respectiv un gram de cannabis. Acesta a fost reținut, iar vineri, 26 aprilie 2024, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada septembrie – decembrie 2023, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, către consumatori din județele Olt și Vâlcea, cu prețul de 50 de lei, respectiv 100 de lei, pentru o jumătate de gram, respectiv un gram de fragmente vegetale care conțineau substanțe psihoactive”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Anchetatorii chiar au efectuat și o descindere la locuința olteanului, fiind sprijiniți de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt. Aproape o sută de grame de droguri au fost găsite.

„În urma perchiziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, precum și alte mijloace de probă. La data de 25 aprilie 2024, procurorii DIICOT au dispus reținerea bărbatului”, a adăugat reprezentantul Poliției.

Prezentat vineri, 26 aprilie, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, acesta a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți